facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Studenterkørsel – hold årets vigtigste fest på ladet af en lastbil

Årets studenter er den mest værdifulde last, man kan køre med. Når vi kører studenterkørsel, er det jo Danmarks fremtidige guld, vi sender på vejen, og sikkerheden er selvsagt meget højt prioriteret. Loven kræver fastmonterede bænke, som vi har valgt at placere i midten og fronten af ladet, for højne sikkerheden. Døren til ladet er placeret på siden af bilen, hvor chaufføren har fuldt udsyn med den. Desuden kan den kun åbnes udefra, så chaufføren på denne måde kan sørge for højest mulig sikkerhed ved udstigning.

Flot pyntet vogn til studenterkørsel

Vores studenterlad er naturligvis synet og godkendt af de relevante myndigheder. De er alle udstyret med presenningtag, blinkende LED-lys og højttalere, der via Bluetooth kan forbindes med de studerendes egne musikenheder.

De studerende sørger selv for at dekorere vognen efter alle kunstens regler.

Studenterkørsel i mørke - festen fortsætter med hyggebelysning

Ud fra en adresseliste planlægger vi gerne ruten, så den er kortest og tidsmæssigt optimerer dagen. Vi skal bare kende start- og slutadresse.

Du kan læse de mest almindelige spørgsmål vi får om studenterkørsel lige her.

På de mest populære datoer plejer vores studenterlad at blive booket temmelig hurtigt, så det er en god idé at reservere så snart du kender datoen for din studenterkørsel. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere.

Studenterkørsel – ikke bare til studenter

Vores studenterlad er naturligvis ikke forbeholdt studenter, men kan også bestilles til andre anledninger, hvor du har brug for festlig fælleskørsel.

 

 

Jeg har brug for hjælp – ring mig op