facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Komplette transportløsninger – skræddersyet til din virksomhed

Vores komplette transportløsninger skræddersyes altid efter din virksomheds behov. Kendetegnende ved denne løsning er, at vi varetager det fulde flow i forbindelse med din transport. På denne måde kan du i princippet stoppe med at tænke på dine ordrer når de er landet i systemet. I dagligdagen betyder det i praksis, at du slipper for at tænke på pakningen, afhentningen, transporten og leveringen. Og på den lange bane slipper du for at tænke i sæsonudsving eller månedlige udsving i transportbehovet. Til gengæld får du øget leveringssikkerhed, præcise leveringstider samtidig med, at du minimerer svind.

En af de kunder, der benytter vores komplette transportløsninger er thansen. Med udgangspunkt fra deres centrallager i Middelfart kører vi hver nat ud med varer til deres butikker rundt i hele landet. Varer, der er bestilt af kunden i butikken (eller på nettet) den ene dag, leveres samme nat eller morgenen efter i butikken til udlevering til kunden.

 

“Levering til tiden hver dag i samtlige af vores butikker er afgørende for vores succes
hos kunderne. Valget af Poul Schou som transportør blev bl.a. truffet ud fra deres
tilpasningsevne til vores flow og vores systemer – og det har vi ikke fortrudt. Vi ser
samtidig en fordel i at kunne anvende bredden i Poul Schous produktprogram.”
Bent Jensen, Administrerende direktør, T. Hansen Gruppen

 

Vi laver også aftaler hvor dine it-systemer taler sammen med vores, og behovet for transport automatisk lander i vores bookingsystem. Kontakt os endelig for en snak om dit transportbehov.

Har du lyst til at vide mere om vores øvrige forretningsområder, kan du læse mere om eksempelvis vores krantransporter her eller vores containerkørsler her.

Én af de biler, der kører natkørsel for thansen - komplette transportløsningerDe fleste kender vores grønne biler, men denne hvide bil er også én af dem du kan møde på landevejen.

Jeg har brug for hjælp – ring mig op