facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Lagerhotel – opbevaring på din eksterne lagerplads i Odense

Hos Poul Schou A/S tilbyder vi  at være dit lagerhotel eller din eksterne lagerplads ved både akutte, midlertidige og permanente behov. Det er vores fornemmeste opgave at passe rigtig godt på dine varer når de er opbevaret på vores lagerhotel. Derfor opbevares dine varer naturligvis altid under passende forhold – på enten åbne, lukkede eller isolerede pladser med opvarmning. Vores opbevaringspladser er altid aflåst uden for normal arbejdstid, og ind- og udgange er videoovervågede.

Åben lagerplads

På vores pladser i Odense har vi mulighed for at tilbyde åben lagerplads. På vores åbne pladser opbevarer vi ofte byggematerialer og maskindele. Ved denne type opbevaring er det vigtigt, at dine varer kan tåle det danske vejr. Til gengæld er der (stort set) ikke grænser for, hvor meget det må fylde.

Ekstern lagerplads - lagerhotel (åben lagerplads)

Lukkede lagerhaller

Vi har lukkede lagerhaller, der aflåses udenfor normal arbejdstid og er koblet op på et alarmsystem. Dertil har vi lagerhaller med aflåste og isolerede områder – perfekt hvis du har eksempelvis har brug for at have dine varer delvist pakket ud i “dit eget rum”.

Herved får du en ekstra sikkerhed i opbevaringen af dine varer. Vores lukkede lagerhaller er ideelle, når dine varer ikke tåler regn, frost eller direkte sol.

Ekstern lagerplads - lagerhotel (isoleret, frostfrit og aflåst lagerplads)

Skibscontainer – det mobile lagerhotel

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af skibscontainere til udlejning. Skibscontaineren er ideel til dig, der har brug for mobil opbevaring, eller som har behov for at kunne aflåse dine varer separat. Skibscontaineren kan du have stående hos dig og naturligvis også på én af vores pladser.

Du kan læse mere om vores mange skibscontainere her

Dokumenthotellet – lagerhotel til sikker opbevaring af dokumenter

Specielt til dokumenter tilbyder vi arkivplads på Dokumenthotellet. Dokumenthotellet er bygget med et større udvalg af sikkerhedsforanstaltninger netop til at kunne opbevare dine dokumenter sikkert. På Dokumenthotellet får du desuden bemanding af PET-godkendt personale.

Du kan læse mere om Dokumenthotellet her 

 

Jeg har brug for hjælp – ring mig op