66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Ekstern lagerplads – lagerhotel i Odense

Hos Poul Schou A/S tilbyder vi lagerplads ved både akutte, midlertidige og permanente behov. Dine varer opbevares altid under passende forhold – på enten åbne, lukkede eller isolerede pladser med opvarmning.  Vores opbevaringspladser er altid aflåst uden for normal arbejdstid, og ind- og udgange er videoovervågede.

Åben lagerplads

På vores pladser i Odense har vi mulighed for at tilbyde åben lagerplads. Ved denne type opbevaring er det vigtigt, at dine varer kan tåle det danske vejr. Til gengæld er der ikke grænser for, hvor meget det må fylde.

Lukkede lagerhaller

Vi har lukkede lagerhaller, der aflåses udenfor normal arbejdstid og desuden lagerhaller, der er koblet op på et alarmsystem. Herved får du en ekstra sikkerhed i opbevaringen af dine varer. Vores lukkede lagerhaller er ideelle, når dine varer ikke tåler regn eller direkte sol.

Skibscontainer

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af skibscontainere til udlejning. Skibscontaineren er ideel til dig, der har brug for mobil opbevaring, eller som har behov for at kunne aflåse dine varer separat.

Du kan læse mere om vores mange skibscontainere her

Dokumenthotellet

Specielt til dokumenter tilbyder vi arkivplads på Dokumenthotellet. På Dokumenthotellet får du desuden bemanding af PET-godkendt personale.

Du kan læse mere om Dokumenthotellet her

Jeg har brug for hjælp – ring mig op