facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Logistik & transport i den bredeste forstand

Når vi hos Poul Schou snakker om logistik, så er det i den bredeste forstand. Vi mener, det er en kunstart at håndtere og styre processen logistik. Som totaltransportør kan vi klare alt inden for logistik, og det er meget få opgaver, vi ikke kan finde en løsning på. Vi er repræsenteret på land med en stor lastbilflåde. Men vi kan også tilbyde hurtig levering med helikopter, hvis det er det, I har behov for.

Vi arbejder med mange forskelligartede kunder og kundebehov. Vi har kunder med faste aftaler om transport, og vi har kunder hvis behov for transport, er mere spontant. Når vi udarbejder tilbud på logistik- eller transportopgaver for dig, tager vi altid udgangspunkt i din specifikke opgave og de vilkår du har. Vi tilbyder transporter af det man kalder full-load, hvor dit gods har eneret på vognen, eller stykgods, hvor du og evt. andre kunder deler vognen.

Med vores brede vognprogram har vi vogne, der passer til de fleste logistiktransporter. Desuden tilbyder vi komplette logistikløsninger – som er den skræddersyede totalløsning, der tilpasses netop dine behov. Uanset om din opgave er stor eller lille, klarer vi den selvfølgelig. Vi kan blandt andet stå for levering og tømning af din affaldscontainer, samt kørsel med den vigtigste last – studenterne. Du kan læse meget mere om studenterkørsel, under fanen til venstre.

Service og kvalitet i alt logistik

Service og kvalitet er vigtig for os – og naturligvis også for vores kunder. Vi går meget op i, at logistikken, vi varetager, både har et højt serviceniveau og at kvaliteten er i top. Glade kunder er noget vi samler på, og vi vil gerne have flere af dem.

Vi ved godt, at vores opgave for din virksomhed ofte er et mindre led i en større logistikkæde, men det gør ikke opgaven mindre vigtig. Uanset opgavens størrelse kan du med Poul Schou som logistiktransportør være sikker på, at vi afleverer den rigtige vare, på den rigtige adresse, til den rigtige tid. Med GPS’erne, der er monteret i alle vores vogne, dokumenteres tid og sted, og du kan derfor være sikker på, at den service du får, også er den du betaler for. Hvis du ønsker det, sender vi også gerne en bekræftelse på, at ordren er udført med det samme. Således kan du koncentrere dig om dine kerneområder, dine egne services og at gøre dine egne kunder tilfredse.

Når vi håndterer din logistikopgave, så er der mange ting, der skal spille sammen. Hvis opgaven er en af de større og komplette af slagsen, så kan dit og vores computersystem arbejde sammen, så vi kan holde styr på den proces, vi er involveret i. Det kan give dig mere ro i hverdagen, og vi kan aflaste dig på logistikprocessen. Det kan du læse meget mere om, under fanen komplette løsninger, som er den komplette logistikløsning til dig.

Logistik er også miljørigtig kørsel

Logistik er også miljørigtig kørselVi lægger stor vægt på energirigtig kørsel, da vi godt ved, at logistik er med til at belaste miljøet. Det er af den grund, at vi udelukkende benytter biler som kører lovligt i de nye miljøzoner, når vi løser vores logistikopgaver. Det vil sige, at vores vogne som minimum har påmonteret partikelfilter eller opfylder Euro 4 motornormen. Flere af vores vogne opfylder dog EURO 5 eller 6 mortornormen og udsender således betydelig færre partikler end loven tillader.

Desuden gør vi, hvad vi kan for at reducere brændstofforbruget. En god planlægning af vognenes ruter sikrer, at de ikke kører flere km end det er nødvendigt. Vognene kan samtidig følges fra kontoret via GPS’en. Det giver os mulighed for at sende den chauffør, der er tættest på, når der opstår akutte opgaver – og dermed spare både kilometer og brændstof.

Det er alt sammen med til at gøre vores logistik lidt grønnere, og det er helt i ånd med vores mål om at bidrage mindre til forureningen.

Der er sikkerhed ved logistik med os

Når man har med stort og tungt maskineri at gøre, og man yderligere færdes i områder med mange mennesker, er det vigtigt, at sikkerheden er helt i top. Hos Poul Schou er det også en del af logistikken og derfor sender vi kun vogne på vejene, der er 100% i orden, både efter gældende sikkerhedsregler og selvfølgelig på den generelle vedligeholdelse.

Vores egne veluddannede og erfarne mekanikere kan reparere stort og småt, på vores ca. 85 vogne, og vores lige så veluddannede og erfarne chauffører, har altid fokus på sikkerheden på vejen. Et af de tiltag vi har gjort, er at påmontere sidekameraer på flere af vores vogne. Det gør det nemmere for chaufføren at orientere sig om bl.a. cyklister. Udover at få varen frem, så er sikkerheden for både chaufføren og omgivelserne en stor del af logistik, hos Poul Schou. Vi påtager os kun en opgave, hvis vi mener, vi kan løse den forsvarligt og inden for de gældende sikkerhedsregler.

Kontakt Poul Schou angående logistik og transport

Hvis du har en logistikopgave, som du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os om den. Sammen vil vi finde den rette vogn, så vi kan løfte din logistikopgave i fællesskab. Vores biler kører i det meste af landet, så ingen distance er for lille eller stor. Som sagt kan vi løse næsten alle opgaver, så du er altid sikker på, at få den rette samarbejdspartner hos Poul Schou. Du kan ringe til os på tlf.: +45 66 16 03 85

Bliv kontaktet og få rådgivning