66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Transport og Logistik – i det meste af landet

Som totaltransportør klarer vi de fleste opgaver. Vi har kunder med faste aftaler om transport, og vi har kunder hvis behov for transport er mere spontant. Når vi udarbejder tilbud på transport eller logistik opgaver tager vi altid udgangspunkt i din specifikke opgave og de vilkår du har. Vi tilbyder transporter af det man kalder full-load, hvor dit gods har eneret på vognen, eller stykgods, hvor du og evt. andre kunder deler vognen. Med et bredt vognprogram har vi vogne, der passer til de fleste transporter. Desuden tilbyder vi komplette transportløsninger – den skræddersyede totalløsning, der tilpasses netop dit behov. Din opgave, stor eller lille, klarer vi selvfølgelig også. Vi kan blandt andet stå for levering og tømning af din affaldscontainer.

Service og kvalitet i alt logistik

Service og kvalitet er vigtig for os – og for vores kunder. Vi ved, at vores opgave for din virksomhed ofte er et mindre led i en større kæde. Uanset opgavens størrelse kan du med Poul Schou som transportør være sikker på, at vi afleverer den rigtige vare, på den rigtige adresse, til den rigtige tid. GPS’erne, der er monteret i alle vores vogne, dokumenterer tid og sted, og du kan derfor være sikker på, at den service du får, også er den, du betaler for. Hvis du ønsker det, sender vi en bekræftelse på, at ordren er udført med det samme. Således kan du koncentrere dig om dine kerneområder.

Miljørigtig kørsel

Vi lægger stor vægt på energirigtig kørsel og benytter udelukkende biler som kører lovligt i de nye Miljøzoner. Det betyder at vores vogne som minimum har påmonteret partikelfilter eller opfylder Euro 4 motornormen. Flere af vognene opfylder dog EURO 5 eller 6 mortornormen og udsender således betydelig færre partikler end loven tillader. Desuden gør vi, hvad vi kan for at reducere brændstofforbruget. En god planlægning af vognenes ruter sikrer, at de ikke kører flere km end det er nødvendigt. Vognene kan samtidig følges fra kontoret via GPS’en. Det giver os mulighed for at sende den chauffør, der er tættest på, når der opstår akutte opgaver – og dermed spare kilometer.

Sikkerhed ved transport med os

Når man med stort og tungt maskineri færdes i områder med mange mennesker, er det vigtigt at sikkerheden er helt i top. Hos Poul Schou sender vi kun vogne på vejene, der er 100% i orden. Vores egne veluddannede og erfarne mekanikere reparerer stort og småt på vores ca. 60 vogne, og vores lige så veluddannede og erfarne chauffører har altid fokus på sikkerhed på vejen. Flere af vognene er udstyret med sidekamera, der gør det nemmere for chaufføren at orientere sig om bl.a. cyklister.

Kontakt Poul Schou angående logistik og transport

Hvis du har en opgave du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os om din logistik opgave, så finder vi sammen den rette bil til dig. Vores biler kører i det meste af landet, og du er altid sikker på at få den rette samarbejdspartner hos Poul Schou.

Bliv kontaktet og få rådgivning