66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Råstoffer – grus og sten mm.

Hos Poul Schou A/S leverer vi forskellige typer af sand, grus og sten samt andre råstoffer til private og erhvervskunder på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen med grus og sten og står altid klar til at hjælpe dig med professionel vejledning og gode råd. Skal du bruge en kranbil til opgaven har vi også dette til rådighed.

Vi udvælger altid de bedste produkter og naturlige råstoffer. På den måde sikrer vi, at du modtager de bedste produkter på markedet. Der er stor forskel på kvaliteten hos de forskellige leverandører, så det er vigtigt at man får valgt det rigtige produkt af grus og sten – uanset om man er privat eller erhverskunde.

Forskellen på sand, grus og sten

Alt efter dit projekt har du brug for forskellige råstoffer. Strandsand er ud fra kornstørrelse den fineste og benyttes til forskellige typer sandkasser og kreative projekter.

Grus fås i forskellige afskygninger, og der er stor forskel på, hvad disse skal anvendes til. I den ovenstående oversigt er et udsnit af vores udvalg i grus og sand og deres anvendelser. Det er vigtigt altid at anvende det rigtige produkt til det rigtige formål

Har du spørgsmål angående grus og sten eller sand er du velkommen til at kontakte os.

Stort udvalg af granit, grus og sten

Se vores store udvalg af sten og granit her.

Bliv kontaktet og få rådgivning