facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Sten og grus samt andre råstoffer

Sten og grus spænder over meget forskellige typer, af sten og grus – for som med så meget andet – er det jo ikke bare sten og grus. Hos Poul Schou kan vi levere stort set alle typer af sand, sten og grus til private, såvel som erhvervskunder på Fyn. Vi har rigtige mange års erfaring, med de forskelligartede sten- og grustyper, så vi kan råde og vejlede i det optimale valg til din opgave.

Vi rådgiver ud fra et professionelt synspunkt, så du kan være tryg ved at handle ved os, da alle vores sten og grus produkter er de bedste på markedet. Vi udvælger dem hos vores leverandører, så du har vores garanti for, at det er de bedste og mest naturlige råstoffer, som du modtager. Vi står for valget af leverandøren, så vi kan sikre, at det sten og grus der bliver leveret, er den bedste kvalitet på markedet. Vi oplever stadigvæk, at der er stor forskel på kvalitet, så de leverandører vi udvælger, skal ligge i toppen af markedet for, at vi kan give dig det bedste produkt. Det gælder både for private, såvel som for vores erhvervskunder.

Forskellen på sand, sten og grus

Som sagt, så er der meget stor forskel på sten og grus, samt deres anvendelse. Alt efter dit projekt, har du brug for forskellige råstoffer. Sand og grus findes i et utal af forskellige kornstørrelser, hvor af strandsand er noget af det fineste. Strandsand kan benyttes til blandt andet sandkasser, i private hjem eller til institutioner. Vi har i den anden ende vasket grus, der også benævnes støbegrus eller betonsand. Denne type grus, benyttes til støbning af betongulve eller bordplader. Du kan se meget mere om de forskellige typer, under fanen grus og sand til venstre.

Men fra grus og sand, til sten og granit. I denne kategori, finder du forskellige perlesten, nøddesten og granitskærver. Perlesten kan fås i forskellige størrelser og anvendes i store træk som underlag udenfor. Vores granitskærver bruges til store arealer, på gårdspladser og til bede. Det giver en smuk, naturlig og levende overflade. Du kan finde yderligere information om sten og granit, under fanen til venstre.

Uanset om det er sten eller grus, så kan vi levere det hele til dig. Vi har naturligvis også mulighed for at hjælpe dig med en kranbil til opgaven. Med en kran-grabbil kan vi levere og fordele sten og grus helt inde hvor det skal bruges. Som sagt vil vi gerne hjælpe dig, til det bedste valg af sten og grus. Det er vigtigt at anvende det rigtige produkt, til det rigtige formål.

Hvis du har spørgsmål angående sten og grus, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 66 16 03 85.

Bliv kontaktet og få rådgivning