66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Schou Bådtransport på Fyn – Løft og transport af både

Schou Bådtransport

Schou Bådtransport er et nyt firma – oprettet den 1. juni 2017. Vi er specialister i bådtransport på Fyn, og har udgangspunkt i det sydfynske – i Svendborg.

Hos Schou Bådtransport tilbyder vi løft og transport af sejl- og motorbåde. Vi håndterer både de helt små både og de helt store – på special-byggede biler. På lad og trailere har vi hydraulisk bådstøtte, så båden hurtigt kommer på plads til transport.

Med rødder i Svendborg tilbyder vi bådtransport på Fyn

Den 1. juni 2017 blev Tonny Madsens afdeling for store lastbilkraner til Schou Bådtransport ApS. Vi har således vores rødder plantet godt i det sydfynske. Det nyoprettede firma er en del af Schou Gruppen, og igennem mange år har vi i Poul Schou A/S-regi udført bådtransport og andre kranopgaver af meget forskellig slags – primært på Fyn.

Schou Bådtransport er dog oprettet som selvstændigt selskab, og kommer til at have udgangspunkt i Svendborg. Hermed håber vi at kunne fortsætte med at servicere kunder i og omkring Svendborg. Med udgangspunkt i Svendborg, kan du altså være sikker på, at din båd bliver håndteret af både dygtige og lokalkendte chauffører, der kender både faget og lokalområdet. Det betyder en mere effektiv og gnidningsfri proces og en sikker bådtranport på Fyn.

Erfarne chauffører håndterer bådtransport på Fyn

Når du bestiller bådhåndtering hos os får du ikke bare en kranbil – du får nemlig også mange års erfaring med i købet.

Vores chauffører har solid erfaring med løft og håndtering af både – og ved at selv de mindste fejl kan få store og omkostelige konsekvenser. Hvert løft bliver udført under hensyntagen til båd og omgivelser, og hos os vil din båd derfor være i de bedste hænder.

Har du også brug for bådtransport på Fyn? Ring til os på telefon 70 22 44 22, på 20 24 36 13 eller send os en mail på info@schoubaadtransport.dk

Du kan læse mere om overgangen fra Tonny Madsen til Schou Bådtransport ApS lige her.

Schou Bådtransport på Fyn

Jeg har brug for hjælp – ring mig op