facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Schou Bådtransport på Fyn og i resten af landet

Schou Bådtransport på Fyn og i resten af landet

Schou Bådtransport ApS er et ungt firma– oprettet den 1. juni 2017, men vi har masser af erfaring med bådtransport på Fyn og i resten af landet. Vi er nemlig specialister i bådtransport, har udgangspunkt i det sydfynske – i Svendborg, men løfter og transporterer både i hele landet.

Hos Schou Bådtransport tilbyder vi løft og transport af sejl- og motorbåde. Vi håndterer både de helt små både og de helt store – på special-byggede biler. På lad og trailere har vi hydraulisk bådstøtte, så båden hurtigt kommer på plads til transport.

Med rødder i Svendborg tilbyder vi bådtransport i hele landet

Den 1. juni 2017 blev Tonny Madsens afdeling for store lastbilkraner til Schou Bådtransport ApS. Vi har således vores rødder plantet godt i det sydfynske. Det nye firma er en del af Schou Gruppen, og igennem mange år har vi i Poul Schou A/S-regi udført bådtransport og andre kranopgaver af meget forskellig slags – i hele landet.

Schou Bådtransport er dog oprettet som selvstændigt selskab, og kommer til at have udgangspunkt i Svendborg. Hermed servicerer vi kunder på Sydfyn, såvel som i resten af landet. Med udgangspunkt i Svendborg, kan du altså være sikker på, at din båd bliver håndteret af både dygtige og erfarne chauffører, der kender både faget og lokalområdet. Det betyder en mere effektiv og gnidningsfri proces og en sikker bådtransport både på Fyn og i resten af landet.

Erfarne chauffører håndterer bådtransport på Fyn

Når du bestiller bådhåndtering hos os får du ikke bare en kranbil – du får nemlig også mange års erfaring med i købet.

Vores chauffører har solid erfaring med løft og håndtering af både – og ved at selv de mindste fejl kan få store og omkostelige konsekvenser. Hvert løft bliver udført under hensyntagen til båd og omgivelser, og hos os vil din båd derfor være i de bedste hænder.

Har du også brug for bådtransport? Ring til os på telefon 70 22 44 22, på 20 24 36 13 eller send os en mail på info@schoubaadtransport.dk

Du kan læse mere om overgangen fra Tonny Madsen til Schou Bådtransport ApS lige her.

Schou Bådtransport på Fyn

Jeg har brug for hjælp – ring mig op