facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Historien om en vognmand i Odense på Fyn

Poul Schou A/S har som transportvirksomhed en lang historie, der rækker helt tilbage til 1940. Navnet, Poul Schou, har vi fra firmaets Far – Poul Henrik Schou’s farfar. Som alle andre vognmænd på den tid, startede han op med en yderst beskeden vognpark: Én bil og én kasse, som under krigen blev afløst af: Én hest og én kasse.

Tre generationer har hver især været med til at præge og udvikle virksomheden til den totaltransportør, den er kendt for at være i dag.

Nye arbejdsområder kommer til for vognmand i Odense

Ved firmaets 25 års jubilæum i 1965 bestod vognparken af 25 lastbiler under ledelse af 2. generation, Jørgen Schou, som videreudviklede virksomheden med nye områder – heriblandt Affaldstransporten og Dansk SikkerhedsMakulering. Siden 1993 har 3. generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste IT teknologi, og udbygget firmaets kompetencer inden for logistik og distribution samt startet Dokumenthotellet.

Kraftig vækst og opkøb

En kraftig vækst efter år 2000 er primært sket gennem opkøb af andre virksomheder. På den måde har vi styrket vores eksisterende forretningsområder, samt udvidet med nye. I dag består vognparken af ca. 85 lastbiler og hos Poul Schou beskæftiger vi ca. 115 medarbejdere.

Vognmand i Odense – arbejdsopgaver i hele landet

Poul Schou er i dag i stand til at varetage de fleste typer transport- og kranopgaver. Hovedsædet for vognmandsforretningen ligger lige uden for Odense på Fyn, men for langt de fleste opgaver er hele landet vores arbejdsplads.

Har du brug for en vognmand? Kontakt os her.

Læs mere om de forskellige arbejdsområder herunder.

Jeg har brug for hjælp – ring mig op