facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Vognmand fra Fyn – Poul Schou A/S

Hos vognmand Poul Schou A/S flytter vi dine ting – og vi er gode til det. Som totaltransportør klarer vi de fleste transportopgaver. Uanset om det drejer sig om containere, der skal tømmes eller flyttes fra A til B, materialer der skal løftes langt, højt og præcist, særtransporter der skal køres med blokvogne, træer der skal fældes oppefra og hentes ned, fortrolige dokumenter, der skal makuleres  eller opbevares sikkert, så kan du være vis på, at din opgave bliver udført sikkert og professionelt af vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Sikkerhed

Ny bil til Poul Schou - vognmand FynVi har den filosofi, at det kræver mere end et stort kørekort at transportere et emne fra A til B. Først og fremmest skal “softwaren”, som er vores veluddannede medarbejdere, være opdateret. Hver dag udfører vores erfarne medarbejdere opgaver, der involverer tungt maskineri, og derfor prioriterer de altid sikkerhed højt. Af samme årsag betragter vi hos Pouls Schou gældende lovgivning som et minimumskrav, og har bl.a. ”sidekamera” monteret på flere af vognene for at optimere sikkerheden ved højresving.

På vores nye biler får vi monteret autopilot med afstandsmåler, så de automatisk bremser ned hvis afstanden til de forankørende bliver for lille, samt overvågning, der giver chaufføren besked, hvis bilen bevæger sig væk fra den valgte vognbane – naturligvis hvor det er lovpligtigt, men også hvor det bare er sund fornuft.

Miljø

Vi arbejder dagligt for miljøet som din vognmand fra Fyn. Som vognmand kører vi på daglig basis mange kilometer, og hver dag er vi opmærksomme på at reducere vores brændstofforbrug så meget som muligt. Desuden kører vi kun i vogne, der lever op til de særlige krav til kørsel i miljøzonerne. Samtidig rådgiver vi kunder i ansvarlig affaldssortering, og rådgiver også gerne din virksomhed i ansvarlig affaldssortering – til gavn for både miljø og din virksomheds økonomi.

Jeg har brug for hjælp – ring mig op