facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Lastbilkraner

Hos Poul Schou har vi mange års erfaring og indgående ekspertise med transportopgaver indeholdende aflæsning af materialer og løft med lastbilkran. Vi investerer løbende i nye kraner, der garanterer en sikker, professionel og prisvenlig udførsel af hver enkelt opgave.

Transport og aflæsning med lastbilkran

Har du en opgave, der involverer både transport og løft, er vores lastbilkraner det ideelle og sikre valg. Flere af vores lastbilkraner kan transportere materialer og gods på ladet. I de tilfælde kan vi nøjes med at sende den ene bil ud til din opgave. Det er godt for miljøet og naturligvis også for din pengepung.

Vi udfører alle typer af transportopgaver og levering med vores kranlastbil med grab. Med denne kan vi hurtigt og effektivt udføre levering og aflæsning af råstoffer – blandt andet muldjordsand og grus, sten og granitskærver, men også selvfølgelig også småsten og andet affald.

Lastbilkran med Gerenuk glassug på montageopgave på 12. salAndre af vores lastbilkraner kan udføre tunge og komplicere løft i mange meters højde. Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at transportere og løfte blandt andet byggematerialer, byggeelementer, stålkonstruktioner, skure, tunge pavilloner og sågar tunge både og tunge maskiner.

Har du lyst til at følge med på en af de ikke helt almindelige opgaver, kan du gøre det her.

Vi har naturligvis også det mest almindelige tilbehør til vores lastbilkraner, blandt andet mandskabskurv, glassug, åg og pallegaffel. Desuden har vi også det lidt mere specielle tilbehør som Gerenuk glassug (se filmen til højre) og motorsavsklo til træfældning.

Har du også brug for et løft er du naturligvis velkommen til at kontakte os

Jeg har brug for hjælp – ring mig op