66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Lastbilkraner

Hos Poul Schou har vi mange års erfaring og indgående ekspertise med transportopgaver indeholdende aflæsning af materialer og løft med kran. Vi investerer løbende i nye kraner, der garanterer en sikker, professionel og prisvenlig udførsel af hver enkelt opgave.

Transport og aflæsning

Har du en opgave, der involverer både transport og løft, er vores lastbilkraner det ideelle og sikre valg.

Vi udfører alle typer af transportopgaver og levering med vores kran med grab. Med denne kan vi hurtigt og effektivt udføre levering og aflæsning af blandt andet sand og grus, sten, jord, skærver, småsten og affald.

Andre af vores lastbilkraner kan udføre tunge og komplicere løft i mange meters højde. Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at transportere og løfte blandt andet byggematerialer, byggeelementer, stålkonstruktioner, skure, tunge pavilloner og sågar tunge både og tunge maskiner.

Har du lyst til at følge med på en af de ikke helt almindelige opgaver, kan du gøre det her.

Vi har naturligvis også det mest almindelige tilbehør til vores kraner, blandt andet mandskabskurv, glassug, åg og pallegaffel. Desuden har vi også det lidt mere specielle tilbehør som Gerenuk glassug (se filmen til højre) og træfældningstilbehør.

Har du også brug for et løft er du naturligvis velkommen til at kontakte os

Jeg har brug for hjælp – ring mig op