66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Særtransport med blokvogn

Har du gods som ikke kan overholde de gængse størrelsesregler for transport? Så har du brug for en særtransport.
Denne type transport er nødvendig, når der er tale om udeleligt gods, som overskrider de almindelige regler for køretøjers størrelse (højde, længde, bredde, vægt og/eller akseltryk)

Poul Schou har erfaring fra et hav af forskellige typer særtransporter – alt lige fra byggepladsskure til helikoptere. Vores erfarne og dygtige chauffører har de rette kompetencer til at fragte lige præcis dit gods rundt i hele landet. Ved særtransport er det ofte nødvendigt med en kranbil også, her er vi også din samarbejdspartner til alle typer løft.

 Særtransport med tung last
Særtransport med 20 tons – bare i det store hjul foran på vognen… plus det løse

Særtransport

Har du gods som ikke kan overholde de gængse størrelsesregler for transport? Så har du brug for en særtransport.

Særtransporter er nødvendige når der er tale om udeleligt gods, som overskrider de almindelige regler for køretøjers størrelse (højde, længde, bredde, vægt og/eller akseltryk)

Muligheder for særtransporter

Hos Poul Schou udfører vi ofte særtransporter. Disse transporter kan være af meget forskellige karakter, eksempelvis:

  • Transport af skure til byggepladser eller lign.
  • Transport af pavilloner
  • Transport af alt fra både til helikoptere

Ved alle særtransporter tager vi udgangspunkt i den specifikke opgave og de udfordringer denne præsenterer. Vi udarbejder i samarbejde med dig, og de rette myndigheder, alle de nødvendige papirer og ruter.

Kontakt os gerne for mere information om mulighederne i en særtransport.

Dokumentationen i orden

Poul Schou har erfaring fra et hav af forskellige typer særtransporter – alt lige fra byggepladsskure til helikoptere. Vores erfarne og dygtige chauffører har de rette kompetencer til at fragte lige præcis dit gods rundt i hele landet.

Hele processen fra bestilling af en særtransport indtil endelig levering af dit gods, bliver overvåget så det hele foregår korrekt og inden for de specifikke rammer der er opsat. Vores personale er særligt oplært i den omfattende dokumentation, der skal følge disse særtransporter, så du altid er sikker på, at alle sikkerhedskrav bliver overholdt.

Særlige særtransporter

Ud over særtransporter tilføres endnu et niveau, således, at vi også er i stand til at udføre særlige særtransporter. Disse er ikke omfattet i dimensionsbekendtgørelsen, og reglerne for disse er endnu flere. Ikke desto mindre hjælper vi dig også gerne hos Poul Schou med at få udført disse.

Kontakt os for yderligere information om særlige særtransporter.

Jeg har brug for hjælp – ring mig op