facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Kranbil og blokvogn – alle typer løft og transport tilbydes

Hos Poul Schou A/S har vi mange års erfaring med både kranbil og blokvogn. Vi har kraner i mange forskellige størrelser, der er optimeret til meget forskellige opgaver. Vi tilbyder derfor alle former for løft med lastbilkran og mobilkran og transport af alle typer med blokvogn. Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder, hvilket eksempelvis kan være:

  • maskintransport
  • bådtransport (se også Schou Bådtransport ApS, der huserer i Svendborg)
  • løft med glassug og gerenuk glassug
  • transport af byggematerialer
  • grabning og transport af råstoffer
  • træfældning fra toppen
  • baksearbejde

Vores kraner og blokvogne er i markedets bedste kvalitet. Vi er derfor i stand til at løse hvilken som helst opgave. Ikke desto mindre er der essentielt at få parret den rigtige kran og chauffør med opgaven. Vores dygtige og uddannede medarbejdere tilrettelægger opgaven i forvejen, hvilket garanterer en sikker og effektiv udførsel af hver enkelt opgave.

To gange 200 tm kranbil i smukt samløft - også blokvogn
2 x 200 tm kranbiler i smukt samløft
– en opgave, der kræver en god portion samarbejde.

Alle typer opgaver med kranbil

Vi har et stort og kvalitets sikkert kranprogram, der sætter os i stand til at udføre mange forskelligartede opgaver. Alle vores kraner styres via fjernbetjening – og vores medarbejdere kan styre kranen, fra det sted hvor de har bedst udsyn. Det er den sikreste og mest fleksible måde at udføre løft på. Ved specielle opgaver med et begrænset udsyn, kommunikerer vi effektivt via radio, da det sætter os i stand til at få det samlede overblik. Skal du eksempelvis bruge hjælp til særtransport klarer vi også denne opgave.

Blokvogn – “Hurtigløbere”

Vores blokvogne er såkaldte ”hurtigløbere” med hydrauliske ramper. De er velegnede til selvkørende maskiner inden for bygge- og anlægsbranchen, pavilloner etc. Vi udfører mange forskelligartede blokvognstransporter op til 40 tons.

Læs mere om vores kranbiler her eller om vores blokvogne her.

Bliv kontaktet og få rådgivning