facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

En papegøjeredning

09-02-2017

Klokken er ca. 14, da vi får en kunde i røret med en noget speciel opgave. ”Har I en kran med kurv? Min papegøje, ”Mucho”, er sluppet ud i kulden og har nu siddet i et træ siden kl. 10.30”.

På en helt almindelig dag ville det ikke have været et problem, men kulde, sne og blæst har åbenbart forvirret ham – papegøjen altså – og nu kunne han så ikke selv finde ned igen.

En noget usædvanlig opgave, men heldigvis fik vi kort efter en ledig kranbil, der kunne køre ud og gøre et forsøg på at få Mucho ned fra træet.

Mucho’s ejer, Flemming, hoppede op i kurven, der blev løftet 30 meter op og ind i trækronen. Én gang blev Mucho forskrækket over nu at have en ejer/ven, der åbenbart pludselig kunne flyve – og han (Mucho) hoppede længere ind i træet. Glædeligvis kom han hurtigt på bedre tanker, og da kurven igen nåede hen til ham, valgte han at kravle over på sin vens udstrakte arm.

Gensynsglæden var stor og der blev sludret både på vejen ned i kurven og da de begge var sikkert tilbage på jorden.

Ps. Efter hjemkomsten havde Mucho brugt 1/2 time på at få varmen, derefter sov han i tre timer og er i skivende stund nu helt sig selv igen :-)

Du kan læse mere om mere almindelig anvendelse af vores kraner lige her, eller tage et kig på billederne af “redningsaktionen” lige her nedenfor.

 

Jeg har brug for hjælp – ring mig op