facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Affaldscontainer – Minicontainer

Hos Poul Schou leverer, udlejer og tømmer vi minicontainere på hele Fyn. Minicontaineren er vores mindste container. Den er velegnet til både virksomheder og institutioner med mindre affaldsmængder. Vi leverer minicontainere til både småt brændbart, pap, papir, plastfolie og deponi. Opdelt kan pap, papir og plastfolie genanvendes, og minicontaineren er derfor en meget miljørigtig løsning.

En minicontainer er nem at flytte

Minicontaineren er forsynet med 4 hjul, hvilket gør, at den nemt flyttes rundt, hvor du har brug for den, ligesom den også nemt tages med indenfor.

Minicontaineren måler 780 mm i længden, 1260 mm i bredden og 1360 mm i højden og kan indeholde op til 800 liter, hvilket gør den til en praktisk og enkel løsning. Har du behov for en lidt større mulighed, men synes godt om de øvrige egenskaber, der følger med minicontaineren, tilbyder vi også en minicontainer i 1000 liter. Minicontainere kan leveres med lås, for at sikre adgang til containeren.

Ved tilkald tømmer vi ofte containeren samme dag eller senest den efterfølgende hverdag. Minicontaineren er derfor også en meget fleksibel løsning for dig.

Affaldscontainer til dit behov

Hos Poul Schou finder du et bredt udvalg af forskellige containertyper til affald. Vores containerprogram indeholder containere som kan dække alle typer kunders behov, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette affaldscontainer til dig.

Læs mere om affaldssortering her. 

Ikke blot minicontainere – vi har mange containertyper. Se også vores andre affaldscontainere – maxicontainer, rumdelt affaldscontainer, vippecontainer eller makuleringsbokse.

Jeg har brug for hjælp – ring mig op