facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Containere & Køreplader – i Odense og på resten af Fyn

Hos Poul Schou leverer, udlejer og afhenter vi containere og køreplader for private- og erhvervskunder på hele Fyn – herunder i Odense og omegn. Vores services består af blandt andet af god rådgivning om prisvenlig leje af den rette container – og naturligvis med både en punktlig levering og afhentning af containerne. Containere i Odense og på Fyn, er en af vores spidskompetencer i Poul Schou.

Stort udvalg af containere og køreplader

Med vores store udvalg af containere, er vi i stand til at løse alle slags affaldsopgaver. Større affaldsopgaver vil ofte kræve forskellige containertyper, idet opsamling og håndtering af affaldet skal foregå så nemt og effektivt som muligt. Sorteringen af affaldet er også en stor opgave, med vores containere kan det blive lidt nemmere. Du kan læse mere om de gældende bestemmelser for affaldssortering her. Vi udvælger vores containere ud fra kompromisløse krav om kvalitet, brugervenlighed og prisvenlighed.

Mange af vores containere bliver brugt på byggepladser, eller ved virksomheder og foreninger – og oftest bruger de dem til affaldshåndtering. Men indimellem bliver de brugt med et lidt anderledes formål, såsom til motionsløbet ’’Xtreme Mandehørm’’. Det kan du læse lidt om her.

Så med en container fra os, kan du både få løst dine affaldsproblemer eller være mere kreativ og udnytte det fulde potentiale, som vores container har. Vores miljøafdeling kan hjælpe dig gerne med at finde den rette container eller den rette kombination af containere til dit behov, i Odense og på Fyn.

Vi har følgende containere i vores sortiment:

  • Minicontainer
  • Vippecontainer
  • Maxicontainer
  • Rumdelt container
  • Makuleringsbokse
  • Komprimator
  • Skibscontainer

Som sagt kan vi både levere, tømme og afhente dine containere. Vi kan varetage hele opgaven, omkring din affaldshåndtering.

Skibscontainere

Skibscontainere er et helt kapitel for sig selv. En skibscontainer kan du f.eks. bruge til opbevaring af materialer, værktøj, små maskiner, indbo og varer, der kræver særlige forhold – eksempelvis i en kølecontainer. Vi har tilmed en plads, hvorpå du kan opbevare din skibscontainer.  Du kan læse mere om vores skibscontainere her.

Køreplader

Vi udlejer standardstørrelse køreplader i både plast og jern. Vores plader udvælges ud fra krav om kvalitet, stabilitet, holdbarhed og bæreevne. Køreplader har mange anvendelses muligheder, også i sammenhæng med vores containere. Vi råder og vejleder gerne, både i forhold til anvendelse og størrelser, alt efter hvilken opgave du skal have løst. Du kan læse mere om køreplader her.

Bliv kontaktet og få rådgivning