66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Containere & Køreplader – i Odense og på hele fyn

Hos Poul Schou leverer, udlejer og afhenter vi containere og køreplader for private og erhvervskunder på hele Fyn – herunder i Odense og omegn. Vi tilbyder en prisvenlig leje og står for en punktlig levering og afhentning.

Stort udvalg af containere og køreplader

Med vores store udvalg af containere er vi i stand til at løse alle affaldsopgaver. Større affaldsopgaver vil ofte kræve forskellige containertyper, idet opsamling og håndtering af affaldet skal foregå så nemt og effektivt som muligt. Læs mere om de gældende bestemmelser for affaldssortering her. Vi udvælger vores containere ud fra kompromisløse krav om kvalitet, brugervenlighed og prisvenlighed.

Mange af vores containere bliver brugt på byggepladser, eller ved virksomheder og foreninger – og oftest bruger de dem til affaldshåndtering. Men indimellem bliver de brugt med et lidt anderledes formål. Det kan du læse lidt om her.

Skibscontainere

Skibscontainere er et helt kapitel for sig selv. En skibscontainer kan du f.eks. bruge til opbevaring af materialer, værktøj, småmaskiner, indbo og varer, der kræver særlige forhold – eksempelvis i en kølecontainer. Du kan læse mere om vores skibscontainere her.

Køreplader

Vi udlejer standardstørrelse køreplader i både plast og jern. Vores plader udvælges ud fra krav om kvalitet, stabilitet, holdbarhed og bæreevne. Du kan læse mere om køreplader her.

Bliv kontaktet og få rådgivning