facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Klassificering og bortkørsel af jord

Jord er ikke bare jord. Når du skal arrangere bortkørsel af jord, er det vigtigt at vide, om det er rent eller forurenet – og det er uanset om du er privatperson eller skal bortskaffe i erhvervsøjemed.

Hos Poul Schou tilbyder vi bortkørsel af både ren og forurenet jord for private og erhvervskunder i Odense og omegn. Vi tilbyder også at tage alt papirarbejdet i forbindelse med afklaring af om din jord er ren eller forurenet. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring med området og derfor kan vi også tilbyde områdets mest professionelle opgravning og bortkørsel.

Hvordan ved du om din jord er ren eller forurenet?

Ved opgravning eller bortkørsel af jord skal det undersøges, om grunden er kortlagt som ren eller forurenet jord. På www.grundkortfyn.dk kan du undersøge, hvilken kategori din grund er kortlagt i:

  • Klik på knappen “prøv webkortet”
  • På fanen “søg” kan du indtaste din adresse.
  • På fanen “lag” klikker du på “jordforurening”
  • herefter vinges af ved “områdeklassificering”

Er grunden farvet violet kan grunden være forurenet, hvorfor der skal tages en jordprøve. Hvis du lader os klare din bortkørsel af jord, så sørger vi naturligvis for alt papirarbejdet i forbindelse med prøvetagning. Endvidere sørger vi for at deponere både ren og forurenet jord korrekt og i henhold til gældende lovgivning.

Har du lyst til at læse mere om sortering og genbrug, kan du gøre det lige her.

Bortkørsel af jord

Jeg har brug for hjælp – ring mig op