facebook ikon linkedin ikon
  66 16 03 85

Affaldshåndtering i Odense og omegn

Vi håndterer dit affald i Odense og på FynVi har gennem mange år, håndteret affald i Odense og omegn, med stor succes. Vi kan både rådgive og vejlede, vores kunder i miljørigtig affaldssortering og håndtering af affald generelt. Vi bortskaffer affald i Odense, på en ansvarlig måde og på en måde, så det mindst muligt belaster din økonomi og vores fælles miljø.

Vi har et mål i Odense, som er at nedbringe mængden af affald, der ikke kan genanvendes. Det vil sige, at vi arbejder med at nedbringe mængden, der går til forbrænding og deponering, for dermed at øge mængden af affaldet til genanvendelse. Det er vores fælles mål og vores fælles ansvar, at arbejde mod mindre affald.

Du kan læse mere om Odense Kommunes tanker om klima og affald i Odense her.

Sortering af affald i Odense

Ved at have en grundig affaldssortering hjælper du ikke blot miljøet, men også din egen pengepung. Når vi sørger for fjernelsen af dit affald vurderer vi opgaven ud fra flere kriterier, blandt andet, hvor godt affaldet er inddelt efter sorteringsvejledningen. Ved at have en omhyggelig sortering bliver bortskaffelsen nemmere og dermed bliver din pris også bedre.

Forbrændingsegnet affald er materialer som ikke imprægneret træ, plastmaterialer der ikke kan genanvendes samt gummi, flamingo og andet brændbart affald. Alt i denne kategori, må gerne afleveres sammen.

Deponeringsegnet affald er materialer som gipsplader, vinduesglas, keramik, fugemasse, støbesand og meget mere. Men også materialer som trykimprægneret træ, PVC-plast og asbestholdige materialer, alle disse materialer skal dog afleveres særskilt.

Genanvendeligt affald, er heldigvis den største kategori. Det er i denne kategori de klassiske sorteringsting er, som for eksempel glas, pap og papir er. Men det er også her gammel asfalt, jern, lysstofrør og dæk skal under. Det der gør, at materialerne kan genanvendes, er at de er velsorteret.

Hvis du stadig er i tvivl, om hvordan du skal sortere dit affald i Odense og omegn, kan du få en yderligere gennemgang i vores sorteringsvejledning.

Affaldshåndtering i Odense er nemt og enkelt

Vi er ikke ude på at gøre affald besværligt, men det bliver nemmere for dig og for os at håndtere det, hvis det er sorteret. I forbindelse med miljørigtig affaldshåndtering, er genbrug af affaldstyper, et nøgleord vi ikke kan komme udenom. Ovenfor gennemgik vi kort, hvad der kunne genanvendes og alt der kan genanvendes er billigere for dig at komme af med. Prisen bliver som sagt, billigere hvis det er nemmere for os at håndtere. Men hvis du ikke selv har lyst eller tid til at sortere det, så hjælper vi dig gerne med det.

Hjælp til håndtering af affald i Odense og omegn?

Vil du gerne høre om mulighederne inden for affaldssortering og genanvendelse? Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning – kontakt Poul Schou omkring affaldssortering her.

Du kan også læse mere om vores affaldstyper og få en gratis affaldsanalyse her.

Bliv kontaktet og få rådgivning