66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Affaldssortering og genbrug

Vi har i mange år rådgivet og vejledt vores kunder i miljørigtig affaldssortering. Vi har stor erfaring med at bortskaffe affald ansvarligt, så det mindst muligt belaster både din økonomi og vores fælles miljø. Vi arbejder altid på at nedbringe mængden til forbrænding og deponering og dermed øge mængden af affald til genanvendelse. Det er vores fælles mål – og vores fælles ansvar.

Nemt og enkelt genbrug

I forbindelse med en miljørigtig affaldshåndtering er genbrug af affaldstyper et nøgleord. Mange forskellige materialer og produkter kan nemlig nemt og enkelt genbruges, hvilket sparer på naturens ressourcer og gør det billigere for den enkelte virksomhed. Prisen for bortskaffelse af affald afhænger af affaldstypen og derfor er sorteringen essentiel. Du kan læse vores vejledning om de gældende bestemmelser for affaldssortering her.

Affaldssortering – miljøvenligt og besparende

Ved at have en grundig affaldssortering hjælper du ikke blot miljøet, men også din egen pengepung. Når vi sørger for fjernelsen af dit affald vurderer vi opgaven ud fra flere kriterier, blandt andet, hvor godt affaldet er inddelt efter sorteringsvejledningen. Ved at have en omhyggelig sortering bliver bortskaffelsen nemmere og dermed bliver din pris også bedre.

Du kan læse mere om hvilken container, der passer dig her.

Brug for hjælp til affaldssortering?

Vil du gerne høre om mulighederne inden for affaldssortering og genanvendelse? Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning – kontakt Poul Schou omkring affaldssortering her.

Du kan også læse mere om vores affaldstyper og få en gratis affaldsanalyse her.

Bliv kontaktet og få rådgivning