66 16 03 85   Tilmeld nyhedsbrev

Kranbiler og blokvogn – alle typer løft og transport tilbydes

Hos Poul Schou A/S har vi mange års erfaring med både kranbil og blokvogn. Vi tilbyder alle former for løft med kran og transport af alle typer med blokvogn. Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder, hvilket eksempelvis kan være:

  • maskintransport
  • bådtransport (se også Schou Bådtransport ApS, der huserer i Svendborg)
  • transport af byggematerialer
  • grabning og transport af råstoffer
  • løft med glassug og gerenuk glassug
  • træfældning fra toppen
  • baksearbejde

Vores kraner og blokvogne er i markedets bedste kvalitet. Vi er derfor i stand til at løse hvilken som helst opgave. Vores dygtige og uddannede medarbejdere tilrettelægger opgaven i forvejen, hvilket garanterer en sikker udførsel af hver enkelt opgave.

To 200 tm kranbiler i smukt samløft
2 x 200 tm kranbiler i smukt samløft

Alle typer opgaver med kranbil

Vi har et stort og kvalitetssikkert kranprogram, der sætter os i stand til at udføre mange forskelligartede opgaver. Alle vores kraner styres via fjernbetjening – og vores medarbejdere kan styre kranen, fra det sted hvor de har bedst udsyn. Det er den sikreste og mest fleksible måde at udføre løft på. Ved specielle opgaver med et begrænset udsyn, kommunikerer vi effektivt via radio, da det sætter os i stand til at få det samlede overblik. Skal du eksempelvis bruge hjælp til særtransport klarer vi også denne opgave.

Blokvogn – “Hurtigløbere”

Vores blokvogne er såkaldte ”hurtigløbere” med hydrauliske ramper. De er velegnede til selvkørende maskiner inden for bygge- og anlægsbranchen, pavilloner etc. Vi udfører mange forskelligartede blokvognstransporter op til 40 tons.

Læs mere om vores kranbiler her eller om vores blokvogne her.

Bliv kontaktet og få rådgivning

Please leave this field empty.